Diari Més

Societat

El Vendrell programa un taller d'autodefensa per a dones gratuït

La sessió s’emmarca en els actes pel Dia Internacional de les Dones i es farà el 22 de març a les 19h al Centre Cívic l’Estació

Imatge de la sessió realitzada aquest dimecres al pavelló de Campclar.

Fiori: «Si les tenen agafades, han de propinar el cop clau i sortir corrents»Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament del Vendrell ha programat un taller d’autodefensa per a dones totalment gratuït pel proper 22 de març. La sessió s’emmarca en els actes del Dia Internacional de les Dones, el qual es commemora el 8 de març, i tindrà lloc el dia 22 del mateix mes al Centre Cívic l’Estació de 19h a 21h. L’encarregat d’impartir-lo serà Ebreal3.

El taller és dirigeix a dones majors de 14 anys i té l’objectiu d’ensenyar-los tècniques de defensa personal per tal que sàpiguen com actuar en una situació d’emergència. Aquelles persones que vulguin apuntar-hi ho poden fer del 4 al 21 de març a través del telèfon 977 66 32 89 o a través del correu dones@elvendrell.net.

Altres actes pel Dia Internacional de les Dones

A més del taller de defensa personal, el consistori vendrellenc també ha organitzat altres actes per commemorar el dia Internacional de les Dones. En aquest sentit, el mateix 8 de març tindrà lloc la xerrada Dones que expliquen artistes; el 9 de març la pintora Isabel Jover farà una visita comentada de l’exposició Dones artistes oblidades per la història i el 10 de març tindrà lloc una cursa solidària organitzada pel Grup de Dones Al-Manar.

Podeu consultar la programació completa en la imatge adjunta.

tracking