Diari Més

Successos

Una fuita de gas obliga a desallotjar diversos edificis a Calafell

Una empresa que fa obres a la plaça Catalunya ha perforat una canonada

La zona ha quedat tallada a causa de l'incident.

Una fuita de gas obliga a desallotjar diversos edificis a CalafellAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una fuita de gas a la plaça Catalunya de Calafell ha obligat a evacuar diversos edificis de la zona. Els fets s'han produït el matí d'aquest dilluns, 25 de febrer, a causa d'unes obres que es duen a terme a la via pública. La fuita ha estat controlada ràpidament i els evacuats han pogut tornar a les seves llars mitja hora després.

Els fets s'han produït a les 11.12h, quan la Policia Local del municipi ha alertat als Bombers de la Generalitat que s'havia produït una fuita de gas a la plaça Catalunya a causa d'unes obres que s'estan fent en aquesta via. Concretament, l'empresa que realitza els treballs ha perforat accidentalment una canonada. Com a conseqüència s'han desallotjar les oficines municipals de l’edifici on hi ha Calafell.tv i els bars propers.

Quatre dotacions de Bombers s'han dirigit al lloc, així com també s'ha avisat als tècnics de Gas Natural, que també han acudit a l'indret. La fuita s'ha donat per controlada a les 11.32h i a les 11.46h les persones evacuats ja han pogut tornar a entrar als indrets on es trobaven.

tracking