Diari Més

Successos

Desmantellen una plantació de marihuana amb més de 1.000 plantes a Calafell

Durant l'operació policial s'ha detingut un home de 35 anys

Les plantes es trobaven en un soterrani d'un habitatge unifamiliar.

Desmantellen una plantació de marihuana amb més de 1.000 plantes a CalafellGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Calafell han desmantelat una plantació de marihuana amb més de 1.000 plantes en un soterrani d'un habitatge unifamiliar a Calafell. Durant l'operació 'Palas V' s'ha detingut un home de 35 anys, de nacionalitat croata i veí del municipi, per un presumpte delicte de tràfic de drogues i de frau del fluid elèctric.

La investigació es va iniciar durant el mes de gener gràcies a la informació ciutadana, que va alertar d'unes olors característiques en un habitatge de la urbanització Segur.

Arran d'aquesta informació es va localitzar el domicili on suposadament es cultivaven les substàncies estupefaentsi la persona responsable de la mateixa. L'habitatge s'havia dividit en dues zones, una de residència i una de cultiu de cannabis.

Durant el matí de dijous, s'ha establert un dispositiu policial conjunt entre Guàrdia Civil, Policia Local i un guia caní detectot de droga. Els agents han entrat al domicili i han localitzat un accés al soterrani simulat amb un moble de decoració, darrere del qual han localitzat dos espais d'uns 150 metres quadrats on hi havia una plantació de marihuana de més de 1.000 plantes en estat adult. Allí també hi havia la infraestructura i el material necessari per a mantenir el cultiu en condicions òptimes.

Durant l'operació s'ha detingut un home de 35 anys, de nacionalitat croata i veí de Calafell, per un suposat delicte de tràfic de drogues (cultiu, elaboració i tràfic de substàncies estupefaents) i un altre de frau del fluid elèctric. L'arrestat s'ha posat a disposició del Jutjta d'Instrucció número 3 del Vendrell.

tracking