Diari Més

Successos

Dos ferits greus en un assalt violent en un habitatge de Masllorenç

Les víctimes, pare i fill, que es troben a l'UCI atribueixen les agressions a un grup de tres encaputxats

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.

Imatge d'arxiu d'uns vehicles dels Mossos d'Esquadra.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dues persones han resultat ferides després de ser assaltats al seu habitatge situat a les afores de Masllorenç (Baix Penedès). Els fets es van produir dimarts a la tarda. Les víctimes es troben ingressades a la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Joan XXIII deTarragona. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

Les víctimes, un pare i el seu fill, van aconseguir trucar al telèfon d'emergències per demanar auxili. El SEM va acudir al lloc dels fets per assistir als ferits, els quals van ser traslladats a l'Hospital Joan XXIII.El pare d'uns 80 anys va rebre cops a la cara i a l'abdomen; mentre que el seu fill, d'uns 40, va resultar ferit de gravetat amb una arma blanca al coll.

Fins al lloc es vanmobilitzar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

En un primer moment, les víctimes van apuntar que els autors serien un grup de tres persones encaputxades, però la policia encara no els ha pogut prendre declaració degut al seu estat de salut.Els agents es troben analitzat l'escenari de l'assalt i han obert una investigació per esclarir els fets. De moment, es desconeix si es tractaria d'un robatori, ja que no saben si falta algun objecte a l'habitatge assaltat, que va ser regirat.

Els dos homes eren els únics ocupants de l’habitatge i va ser un d’ells qui va fer la trucada a emergències. Les víctimes van detallar als mossos que els assaltants encaputxats serien dos homes i una dona.

Sorpresa al municipi

Tot i que, segons els mossos, es tracta d’un fet aïllat, el succés ha generat sorpresa i cert neguit a Masllorenç, un municipi de tot just 530 habitants. «És un poble petit i tranquil, i no estem acostumats que hi passin aquest tipus de fets. De vegades hi ha algun robatori o algun furt, com a tot arreu, però una cosa així no havia passat mai», han explicat a l’ACN fonts municipals.

tracking