Diari Més

Investiguen un veí de Segur per tràfic de drogues a través d'enviaments postals des dels EUA

Li van enviar un paquet declarat com a una nevera portàtil però que contenia cabdells de marihuana

L'operació l'han realitzada de forma conjunta la Guàrdia Civil i del Servei de Vigilància Duanera.

Investiguen un veí de Segur per tràfic de drogues a través d'enviaments postals des dels EUAGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil i del Servei de Vigilància Duanera investiguen un veí de Segur de Calafell de 28 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública i un de contraban. El cos policial li ha pres declaració en haver-se detectat un enviament per paqueteria postal al seu nom, des dels Estats Units, que estava declarat com una nevera portàtil però que contenia cabdells de marihuana.

La investigació es va iniciar quan es va detectar l'entrada a Espanya, procedent de l'estat de Nebrasca, d'un paquet postal sospitós de contenir droga a través de l'aeroport Adolfo Suárez de Madrid. El paquet estava declarat com una nevera portàtil, s’enviava amb la identitat d’una empresa de botigues de joguines i el seu destinatari era un veí de Segur de Calafell.

Una vegada posat en coneixement de l'autoritat judicial, es va crear un equip de recerca per a dur a terme el lliurament vigilat del paquet postal sospitós i així localitzar i identificar el seu destinatari. En seu judicial es va comprovar com el contingut de l’enviament eren 120 grams de cabdells de marihuana.

El 30 de gener, després d'establir un dispositiu policial conjunt, es va detectar la presència del destinatari del paquet a l’oficina de correus de Calafell. Després que l’home recollís el paquet, la policia li va notificar que se l’investigava com a autor d’un presumpte delicte contra la salut pública i de contraban. Els fets es van comunicar al jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell.

tracking