Diari Més

Les obres del nou accés a Llorenç per la Plaça de la Vila s'adjudiquen per 324.000 euros

Els treballs, que s’iniciaran en pocs dies i realitzarà l’empresa REMPIC, contemplen la construcció d’una rotonda, una illa amb arbres per aparcament de vehicles i una àmplia vorera

Imatge de l'accés a Llorenç del Penedès que quedarà totalment reformat.

Imatge de l'accés a Llorenç del Penedès que quedarà totalment reformat.Ajuntament de Llorenç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja està tot a punt per l’inici de les obres del nou accés a Llorenç per la Plaça de la Vila, que s’iniciaran en pocs dies, segons ha informat l’Ajuntament del municipi. Els treballs, que es preveu que durin tres mesos, s’han adjudicat a l’empresa REMPIC per 324.000 euros i refaran totalment aquest accés. En aquest sentit, el projecte contempla la construcció d’una rotonda a l’extrem tocant a la carretera de Sant Jaume, així com la creació d’una illa al mig de l’accés amb arbres al voltant perquè els vehicles hi puguin aparcar en bateria i una àmplia vorera.

Per tal de fer aquesta reforma, l’espai s’ampliarà reduint part del pati de l’antic Nieró i suprimint l’aparcament que hi ha al costat. Els edificis restants quedaran alineats amb l’antic Ajuntament, reconvertit actualment en l’Espai Jove. També es modificarà l’accés a la bàscula i a la benzinera de la Plaça del Sindicat. A més, la parada del bus canviarà d’ubicació i se situarà uns metres més cap a dins. A la vorera que toca a la carretera, des del carrer Sant Jordi fins al torrent, s’instal·laran pilones per tal de prohibir que els vehicles hi estacionin.

El tram afectat per les obres comprèn des de la Carretera de Sant Jaume fins al Camí de la Plana. L’obra, pressupostada inicialment en 432.700 euros, ha estat adjudicada per un import total de 324.000 euros (IVA inclòs) a l’empresa REMPIC, de Santa Coloma de Queralt.

Durant les obres, els contenidors de recollida selectiva s’instal·laran el més a prop de la ubicació actual per tal d’evitar desplaçaments llunyans.

Imatge del projecte del nou accés a Llorenç del Penedès.

Les obres del nou accés a Llorenç per la Plaça de la Vila s'adjudiquen per 324.000 eurosCedida

tracking