Diari Més

Societat

Una quarentena de carrosses participaran al Carnaval del Vendrell

La rua del divendres 1 de març s’avançarà mitja hora per tal de coordinar-se amb la de Segur de Calafell

Presentació dels actes del Carnaval del Vendrell.

Una quarentena de carrosses participaran al Carnaval del VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vendrell ja ho té tot a punt per celebrar el Carnaval, el 28 de febrer i el divendres 1 de març. Enguany,El Vendrell, Calafell i Cunit han coordinat les seves rues perquè no es solapin creant els carnavals del Penedès Marítim.

Alhora, aquests tres municipis han presentat un paquet turístic, en col·laboració amb el Gremi d'Hostaleria i Restauració del Baix Penedès, que inclou les dues nits d'allotjament del divendres 1 i dissabte 2 de març, els esmorzars, el dinar i el sopar de dissabte. El preu per persona és de 130 euros i inclou també una entrada a la discoteca Vip's de Calafell.

Carnaval infantil

Pel què fa al programa d’actes del Vendrell, aquest s’encetarà el dijous 28 de febrer, a les 17.30 hores, quan es donarà inici al Carnaval infantil, a la plaça Vella. A aquesta hora es repartirà una xocolatada, i cap a les 18 hores, hi haurà concert amb el grup XIULA. En acabar, es donarà pas a l’arribada del Rei Carnestoltes, a càrrec del Grup de Teatre Inestable del Vendrell.

Rua de Carnaval

La Rua del divendres 1 de març s’avançarà mitja hora per tal de coordinar-se amb la de Segur de Calafell. L’inici, doncs, enguany serà a les 19 hores. Aquestainiciarà el recorregut i a la Ctra. de Sant Vicenç (entre el carrer Montagut i el carrer Transversal) serà la zona de lluïment per a les carrosses i participants i on el jurat valorarà els diferents premis.Els premiats seran anunciats en acabar la Rua a través de les xarxes socials de la Regidoria de Cultura i Festes.

Com a novetat, el Rei Carnestoltes i els seus acompanyants encapçalaran la Rua i faran tot el recorregut. Al’avinguda Jaume Carner faran una parada per fer un espectacle.

Pel què fa al recorregut de la Rua aquest serà: carrer Flors, av. Camp d’Esports, av. Baix Penedès, ctra. Sant Vicenç (espectacle), av. Sant Vicenç, av. Jaume Carner (espectacle i reagrupament), Cerdanya, plaça del Mercat, Prat de la Riba i La Rambla.

Les inscripcions per a la Rua es tanquen aquest proper divendres 15 de febrer amb un límit inicial establert de 40 carrosses i 15 comparses. Tot i això, hores d’ara ja s’ha hagut d’ampliar per no deixar cap grup fora i de moment, hi ha inscrites 44 carrosses i 6 comparses, el què representa un total de 5.150 participants, superant ja els 4.900 de l’any passat.

tracking