Diari Més

Societat

L'Arboç busca voluntaris per garantir el civisme dels propietaris de mascotes

Les seves tasques seran informar, sensibilitzar, requerir i promoure actituds responsables que fomentin la qualitat de vida dels animals

Imatge d'una parella passejant el seu gos.

Cunit llença una campanya sobre la tinença responsable de mascotesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de l’Arboç ha engegat una nova Brigada Civil de Protecció Animal. En aquest sentit, el consistori cerca voluntaris que vulguin dedicar una part del seu temps al benestar animal i al compliment de la normativa local per part dels amos dels animals. Amb aquest objectiu, el proper dimarts 19 de febrer a les 19.30h es presentarà aquest projecte a l’Auditori.

Els voluntaris rebran una completa formació sobre la normativa local, autonòmica, nacional i internacional en protecció i benestar animal, comportament animal, tinença responsable, bioseguretat, i primers auxilis. Entre les tasques que duran a terme en coordinació amb la Policia Local seran les d’informar, sensibilitzar, requerir i promoure actituds responsables que fomentin la qualitat de vida dels animals, la tinença responsable i també el civisme i la convivència.

El perfil de voluntari que es busca és el d’una persona major de 25 anys, sense antecedents penals, amb empatia, iniciativa i autocontrol. Tots els interessats a fer de voluntaris han d’enviar un correu amb les seves dades a brigada.cpa@gmail.com.

tracking