Diari Més

Successos

Recuperen una caixa enregistradora robada en una botiga del Vendrell

S’ ha obert una investigació per identificar, localitzar i detenir els autors dels fets, els quals no es van poder endur el botí

Imatge del calaix de la caixa enregistradora i les peces de roba.

Recuperen una caixa enregistradora robada en una botiga del VendrellPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell va recuperar, el passat divendres 9 de febrer, una caixa enregistradora que tres individus havien robat de la botiga Clarel situada a la Rambla. Els agents van recuperar la caixa abans que els presumptes lladres, tres joves, s’enduguessin el botí. S’ha obert una investigació per identificar, localitzar i detenir els autors dels fets.

Els fets es remunten a les 19.02h del passat divendres, quan tres persones van entrar a la botiga Clarel situada a la Rambla i es van endur la caixa enregistradora. Posteriorment van marxar del lloc en direcció el Puig.

Quatre patrulles de la Policia Local del Vendrell van traslladar-se fins el lloc i van realitzar una batuda per la zona per tal de localitzar els autors dels fets, sense èxit. El que sí que van localitzar va ser el calaix de la caixa enregistradora, a l’interior de la qual encara hi havia diners en efectiu. També es van trobar diverses peces de roba que portarien els individus.

El cos policial local va informar als Mossos d’Esquadra dels fets i s’ha obert una investigació per tal d’identificar, localitzar i detenir els presumptes lladres.

tracking