Diari Més

El col·legi Teresina Martorell es convertirà en institut escola el curs vinent

Podran cursar els seus estudis en aquest centre els alumnes de 3 a 16 anys

Imatge de l'escola Teresina Martorell.

El col·legi Teresina Martorell es convertirà en institut escola el curs vinentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·legi Teresina Martorell, situat al Botafoc del Vendrell, es convertirà en el proper curs en un institut escola. Així ho ha decidit el Departament d’Educació de la Generalitat, que permetrà que el centre aculli alumnes dels 3 als 16 anys. A més, té previst aprovar un projecte educatiu innovador en les metodologies d’ensenyament i aprenentatge. L’institut escola comptarà amb el suport de l’Institut Andreu Nin per als estudis de l’ESO i, a les tardes, acollirà estudis de Formació Professional.

Amb el nou centre, també s’afronta el problema pendent al municipi de desequilibris en l’escolarització a primària. En conseqüència, pot haver-hi alguna modificació en la sectorització i adscripcions, que s’haurà de tractar en el Consell Escolar Municipal.

«Després d’anys treballant amb la Generalitat una solució, engeguem un projecte potent que millorarà l’oferta educativa, l’equitat i la igualtat d’oportunitats per a tots els nostres fills i filles», ha afirmat el regidor d’Educació de l’Ajuntament del Vendrell, Kenneth Martínez.

tracking