Diari Més

Un home enxampa un lladre robant a casa seva i els Mossos el troben amagat al pati

El propietari de l’habitatge va trobar-se el pany de la porta forçat i va avisar la policia mentre l’individu encara era dins

Els arrestats van quedar en llibertat i estan pendents de comparèixer davant el jutge.

Els Mossos van detenir els lladres a només 300 metres del lloc dels fets.Diari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria del Vendrell van detenir, la tarda d’ahir dilluns, un home de 22 anys, nacionalitat espanyola i veí del municipi com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. L’individu va entrar a robar en un domicili però va ser enxampat pel propietari mentre era a dins. Els Mossos d’Esquadra es van dirigir al lloc i el van trobar amagat a un pati interior.

Els fets van tenir lloc passades les 15h, quan el propietari d’un immoble situat al centre del Vendrell va trobar-se que el pany de la porta estava forçat. L’home va accedir i va poder veure com una persona pujava corrents les escales, motiu pel qual va alertar a la policia.

Dues patrulles que es trobaven fent tasques de seguretat ciutadana van traslladar-se ràpidament al lloc. Els agents, amb la sospita que el lladre estava encara a l’interior, van tancar totes les vies de sortida i van fer recerca de l’individu.

Tot i trobar-se diverses portes travades des de l’interior, els mossos van poder escorcollar tot l’immoble. Així, els agents van poder localitzar el lladre amagat entre les herbes del pati posterior de la casa.

L’home portava una bossa amb una clau anglesa, tres tornavisos i una llima. Els mossos van detenir l’home i li van intervenir la bossa amb les eines, les quals no procedien de la casa on estava robant.

El detingut, amb tres antecedents policials, passarà durant les properes hores a disposició judicial.

tracking