Diari Més

Cultura

Els Pastorets del Vendrell es podran veure aquest diumenge 27 de gener

Aquesta representació mil·lenària compta amb més de 130 anys d’història al municipi

Imatge d'arxiu de la representació de l'any passat

Els Pastorets del Vendrell es podran veure aquest diumenge 27 de generJ. Callizo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’espectacle d'Els Pastorets del Vendrell es podrà veure el diumenge 27 de gener i 3 de febrer a les cinc de la tarda al Teatre Àngel Guimerà. Després de bastants anys d’escenificar l’obra de Josep M. Folch i Torres, la nova Direcció Artística, encapçalada per Jordi Urgell, la temporada passada va voler tornar als orígens posant en escena El primer Nadal dels Pastors, de mossèn Rossend Fortunet, amb una adaptació lliure. Més de 160 col·laboradors van participar en aquest gran espectacle.

«Tot plegat va ser un èxit, tant d’escenificació com de públic, i enguany novament presentem la mateixa obra, amb algun canvi tècnic i la incorporació en el quadre L’encís d’una rondalla del pròleg, amb dos actors que representen uns personatges prou coneguts: Carles Casals i el seu fill Pau» ha explicat Pep Bargalló, president de l’entitat.

Els Pastorets és una tradició gairebé mil·lenària que es representa de manera tradicional i al Vendrell compta amb més de 130 anys d’història. La reserva d’entrades es pot realitzar al telèfon 977.662993 o a través del correu info@pastoretsdelvendrell.com.

tracking