Diari Més

Societat

La policia local mata a trets un gos a la urbanització Valldemar de Segur de Calafell

Un dels agents ha disparat després que el gos ha intentat atacar el seu company, que no ha resultat ferit

Imatge de l'animal que ha compartit un usuari de Facebook.

La policia local mata a trets un gos a la urbanització Valldemar de Segur de CalafellFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agent de la policia local de Calafell ha matat a trets, aquest divendres a la tarda, a un gos de raça rottweiler perquè se sentia amenaçat per l'animal. Els fets s'han produït a la urbanitzacióValldemar, de Segur de Calafell.

L'agent hauria disparat diversos trets a l'animal. La presència del gos pel carrer havia estat denunciada per alguns veïns, molestos perquè estava sense lligar i mostrava una actitud agressiva.

Segons relata el diari El País en la seva edició digital. El gos hauria intentat abraonar-se sobre un dels agents que han acudit a l'avís veïnal. Aquest agent no hauria patit cap dany i hauria estat el seu company qui hauria desenfundat l'arma i disparat una ràfega de trets sobre l'animal.

El rotatiu, citant fonts municipals, afirma que aquesta no era la primera vegada que la policia local s'havia de desplaçar a aquesta zona per motius similars perquè els veïns del barri ja s'havien queixat amb anterioritat de la presència del gos.

En un missatge publicat aquesta mateixa tarda de divendres al grup de Facebook 'Amigosde Calafell', l'usuariMonerikahCliment Pros es lamentava de l'actuació policial i afirma que el gos tenia només 12 mesos i que no comportava cap perill.

tracking