Diari Més

La 807 edició de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç tanca amb una gran afluència de públic

L’acte més destacat ha estat la Plantada i Exhibició de Puntaires, que enguany ha arribat a la seva 24a edició

Quadre de guanyadors de la VIII edició del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya .

La 807 edició de la Fira de Santa Llúcia de l'Arboç tanca amb una gran afluència de públicX. Mitjans

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Arboç ha acollit, aquest darrer cap de setmana, una nova edició de la Fira de Santa Llúcia, Fira de la Punta al Coixí de Catalunya, que enguany ha celebrat la seva 807 edició. L’esdeveniment ha comptat amb una gran afluència de públic i unes de les activitats més concorregudes han estat les infantils, com per exemple els inflables, els jocs de gran format o la bola de neu, que han hagut de fer passis extra.

L’acte més destacat de la fira, però, ha estat la Plantada i Exhibició de Puntaires, que aquest any ha arribat a la seva XXIV edició. El mercat puntaire, amb més de 25 parades especialitzades, i els centenars d’artesanes assistents posicionen la trobada arbocenca com la segona de Catalunya en importància i nombre de participants després de la itinerant Diada de la Puntaire de Catalunya.

Dins de la XXIV edició de la Plantada i Exhibició de Puntaires es va celebrar l’esperada vuitena edició del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya. Va ser una edició del concurs atípica i amb dos dels premis deserts, el de Punta d’Arreu i el de Tallar i Afegir. El quadre final de premiades va presentar els següents guanyadors: Premi de Punta Geomètrica per a la veïna de El Vendrell Dolors Casellas, de l’Escola de Puntaires Santa Anna del Vendrell, i el Gran Premi de Blonda Arbocenca per la puntaire de Reus Antonia Blanch, de l’Escola de Puntaires de l’Arboç.

tracking