Diari Més

Els llorencencs, convocats a una reunió sobre la recollida d'escombraries porta a porta

El municipi estudia implantar aquest sistema i ho debatrà amb els veïns el proper dimarts 18 de desembre a les 20h a la sala de plens

Llorenç del Penedès és el segon poble de la comarca que més recicle només superat per l'Arboç.

recollida d'escombraries porta a porta, reciclar, reciclatgeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els habitants de Llorenç del Penedès estan convocats a assistir a una reunió, el proper 18 de desembre, per debatre sobre la possible implantació de la recollida d’escombraries porta a porta (PAP). L’Ajuntament està estudiant implantar aquest sistema al municipi, motiu pel qual ha organitzat una trobada amb els veïns el 18 de desembre a les 8 de la tarda a la sala de Plens en la qual hi intervindrà el tècnic expert en la matèria Jordi Baucells.

Llorenç del Penedès va arribar el passat 2017 a un percentatge de recollida selectiva de la brossa del 45,50%, de manera que va augmentar el percentatge respecte el 2016, que era del 40,02%. Així, el municipi ocupa el segon lloc de la comarca pel que fa a reciclatge, només superat per l'Arboç, que desenvolupa el model porta a porta des de fa anys. Tot i això, el Baix Penedès és la tercera comarca de Catalunya que menys recicla separant només el 28’3% dels residus, 10 punts per sota de la mitjana catalana.

tracking