Diari Més

Veïns denuncien problemes d'accessibilitat a l'estació de Renfe

Segons Xarxa Vendrellenca, és a causa de les obres d’adequació per al corredor mediterrani

La distància entre l'andana i els trens dificulta l'accessibilitat als passatgers.

Veïns denuncien problemes d'accessibilitat a l'estació de RenfeCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes obres realitzades a l’estació de Renfe del Vendrell han provocat distàncies d’entre 25 i 30 centímetres entre l’andana i els combois, quan aquests s’aturen en direcció Sant Vicenç de Calders. Així ho denuncia la plataforma Xarxa Vendrellenca, que assegura que segons Adif les obres en aquest punt «són definitives». Per contra, l’Ajuntament del Vendrell detalla que «les mesures posteriors per solucionar això vindrien amb una altra inversió, el que mai se’ns ha explicat és en quin moment es produirien».

La realitat és que els canvis a l’estació han permès el trànsit dels combois de mercaderies d’ample estàndard, però segons es pot veure en diverses imatges difoses per l’entitat això ha anat en perjudici dels usuaris de Rodalies.

Per tot plegat, l’entitat demana que es realitzi un estudi tècnic analitzant la possibilitat de fer un traçat o la instal·lació d’una mesura que solventi els problemes d’accessibilitat a l’andana i als trens. També, que els facilitin un document que digui que aquesta distància compleix la normativa. Finalment, que es paralitzin les obres del corredor mediterrani a l’estació fins que es garanteixi l’accessibilitat. Aquesta demanda també ha estat transmesa a la Generalitat.

tracking