Diari Més

Policial

Detingut un veí de la Bisbal per simular el robatori del seu camió per estafar l'asseguradora

L'home ja havia reclamat en dues ocasions anteriors pel robatori dels seus vehicles

Imatge del camió creuant un peatge a l'autopista AP-7.

Detingut un veí de la Bisbal per simular el robatori del seu camió per estafar l'asseguradoraMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d'Esquadra del Baix Penedès van detenir el passat 3 de desembre un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Bisbal del Penedès, com a presumpte autor dels delictes de simulació de delicte i estafa. El detingut havia denunciat el robatori del seu camió per estafar l'asseguradora.

La investigació es va iniciar el 19 d'octubre quan l'home va denunciar la sostracció del seu camió que, segons ell, estava estacionat al carrer Violant d'Hongria cruïlla amb Camí Reial, al Vendrell. A l'interior del camió guardava, segons va denunciar, una cartera amb documentació personal, 300 euros en efectiu, un maletí i una jaqueta de pell.

Durant el transcurs de la investigació, els mossos van comprovar que hores més tard que presentés la denúncia el camió circulava per l'AP-7, a l'altura de la Roca del Vallès, fent ús del sistema de pagament telemàtic. El mateix sistema de pagament el va fer servir amb elseu vehicle particular.

Paral·lelament, els mossos van comprovar que la suposada víctima també havia denunciat en altres dues ocasions la sostracció de dos vehicles de la seva propietat. En aquests dos casos, la mateixa víctima havia recuperat els vehicles després d'un temps. El passat 30 de novembre l'home va presentar-se a comissaria manifestant que havia recuperat el camió i que volia retirar la darrera denúncia.

Els agents van concloure que el denunciant havia simulat el robatori dels vehicles per estafar les asseguradores. El 3 de desembre es va efectuar la detenció de la suposada víctima com a presumpte autor d'un delicte d'estafa i simulació de delicte.

El detingut va passar ahir dimarts a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vendrell i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

tracking