Diari Més

Roger Español, que va perdre l'ull l'1-O, explicarà la seva experiència al Vendrell

Español, que és saxofonista, assistirà l’1 de desembre a les 12h a l’acte ‘Música per la llibertat dels presos polítics i exiliats'

Roger Español en una imatge d'arxiu.

Roger Español, que va perdre l'ull l'1-O, explicarà la seva experiència al VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Rambla del Vendrell serà l’escenari de diversos actes d’Òmnium Cultural Baix Penedès i l’ANC del Vendrell el proper dissabte, 1 de desembre. En aquests actes destaca la presència de Roger Español, víctima de l’1 d’octubre que va perdre un ull a causa d’una pilota de goma, el qual explicarà la seva experiència.

El matí començarà a les 11h amb la presentació de les noves campanyes que Òmnium Cultural farà a partir d’ara i en els propers mesos davant la situació dels presos polítics exiliats i el judici que ha de començat, on hi ha involucrat el seu president Jordi Cuixart. Durant la presentació hi haurà l’actuació musical del trio Tres claus musicals.

A les 12 del migdia tindrà lloc l’acte Música per la llibertat dels presos polítics i exiliats. Aquest cop comptarà amb l’assistència d’en Roger Español, saxofonista i víctima de l’1 d’octubre, qui exposarà la seva experiència durant el referèndum als assistents.

tracking