Diari Més

Successos

Localitzats el veí del Vendrell i la seva gossa desapareguts

L'home, que presenta lleus símptomes de desnutrició i hipotèrmia, s'ha localitzat amb la seva gossa Bruna en un camí entre Sant Salvador i El Vendrell

Javier Ramonena ha estat evacuat a l'Hospital del Vendrell per sotmetre's a una revisió, ja que presentava símptomes d'hipotermia i desnutrició.

Localitzats el veí del Vendrell i la seva gossa desaparegutsAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El veí del vendrell Javier Ramonena i la seva gossa Bruna, desapareguts des del dilluns al migdia a la zona de Calafell Slide, han estat localitzats aquest dimecres en un camí rural proper a Edén Parc. L'home presenta alguns símptomes d'hipotèrmia i desnutrició i s'ha traslladat a l'Hospital del Vendrell. El desaparegut i la seva mascota han estat trobats en el marc d'un dispositiu de recerca que s'ha reprès a primera hora del matí després que ahir dimarts a la tarda se suspengués per poca visibilitat.

Ramonena i la seva gossa Bruna han estat localitzats cap a les 8.30h en un camí situat entre Sant Salvador i El Vendrell, concretament en una zona de vinyes propera a Edén Parc, segons han confirmat els Mossos d'Esquadra al Diari Més. Els Serveis d'Emergències Mèdiques li han fet els primers reconeixements i el vendrellenc presenta símptomes d'hipotèrmia «severa», segons l'Ajuntament de Calafell, i desnutrició com a conseqüència d'estar dos dies desaparegut. Per aquest motiu, se l'ha decidit traslladar a l'Hospital del Vendrell per fer un reconeixement mèdic. Per altra banda, la gossa s'ha lliurat a un familiar.

L'home i la seva mascota han estat localitzat en el marc d'un dispositiu de recerca iniciat a primera hora d'aquest matí, en el qual hi participaven Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat, Policia Local de Calafell, Policia Local del Vendrell i un grup de voluntaris. De fet, els cossos de seguretat i d'emergències, en coordinació amb veïns que han volgut ajudar, han realitzat diverses batudes -dilluns al vespre, tot ahir dimarts fins a la tarda i el matí d'aquest dimecres- fins a trobar en Javier Ramoneda i la Bruna.

tracking