Diari Més

Policial

Suspenen el dispositiu de recerca del veí del Vendrell i la seva gossa per manca de visibilitat

Unes 200 persones entre cossos policials, Bombers i voluntaris s'han mobilitzat per buscar a Javier Ramonena aquesta tarda

Unes 200 persones han participat en la recerca de Javier

Suspenen el dispositiu de recerca del veí del Vendrell i la seva gossa per manca de visibilitatPolicia Local Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dispositiu de recerca per localitzar aJavier Ramonena, veí del Vendrell de 47 anys, i la seva gossa Bruna, desapareguts des del dilluns al migdia a Calafell s'ha suspès sense èxit, cap a les sis de la tarda, per manca de visibilitat. ElsMossos d'Esquadra, la Policia Local del Vendrell i de Calafell, Bombers i diversos voluntaris han seguit aquest matí amb el dispostiu per trobar a Javier. Les forces de seguretat han comptat amb l'ajuda de gossos ensinistrats.

A les 15.30 hores s'han format nous grups de voluntaris per seguir amb la cerca de Javier Ramonena, que va desaparèixer dilluns al migdia quan va sortir a passejar la seva gossa Bruna per la zona de Calafell Slide. Unes 200 persones han participat a la nova batuda, que ha comptat amb l'ajuda de diversos mitjans aeris. En aquesta s'han ampliat les zones de recerca dels llocs habituals on el veí del Vendrell passeja a la seva gossa.

Cap a les sis de la tarda, les forces de seguretat i el serveis d'emergències sense èxit han donat per tancat el dispositiu per manca de visibilitat. Dimecres, a primera hora del matí, es reprendran las tasques de recerca.

tracking