Diari Més

Successos

Busquen un veí del Vendrell i la seva gossa desapareguts a Calafell

Mossos, Policia Local i voluntaris reprendran aquest matí la cerca després que ahir dilluns al vespre finalitzés sense èxit

Els Bombers, les policies locals i els Mossos d'Esquadra, junt a un grup de voluntaris, fan una batuda aquest matí per trobar el desaparegut.

Busquen un veí del Vendrell i la seva gossa desapareguts a CalafellBombers de la Generalitat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local del Vendrell i de Calafell han activat un dispositiu de recerca per localitzar a Javier Ramonena, veí del Vendrell de 47 anys, i la seva gossa Bruna, desapareguts des d'ahir dilluns al migdia a Calafell. Els cossos policials i els voliuntaris reprendran aquest matí la cerca després que ahir dilluns al vespre finalitzés sense èxit.

Javier Ramonena va desaparèixer el migdia d'ahir dilluns, 19 de novembre, quan va sortir a passejar la seva gossa Bruna per la zona de Calafell Slide. La seva família, en veure que no tornava a casa, va denunciar la seva desaparició als Mossos d'Esquadra ahir al vespre. En aquell moment es va iniciar un dispositiu de recerca en què hi van col·laborar els Mossos d'Esquadra i els cossos de policia local, a més de diversos voluntaris, però va finalitzar sense èxit.

El matí d'aquest dimarts no hi ha novetats del veí vendrellenc, motiu pel qual es torna a realitzar una batuda per la zona de Calafell. En aquest dispositiu també hi treballen els Bombers de la Generalitat amb quatre dotacions, un helicòpter i el Grup de Recerca Caní. Es demana als ciutadans que si tenen alguna informació de Ramonena es posin en contacte amb els Mossos d'Esquadra.

Imatge del veí Javier Ramonena i la seva gossa bruna, desapareguts des d'ahir.

Busquen un veí del Vendrell i la seva gossa desapareguts a CalafellPolicia Local del Vendrell

tracking