Diari Més

Llorenç del Penedès substitueix els punts de llum de la Rambla Marinada per làmpades led

Aquesta acció suposarà un estalvi de més del 50% d’energia

Imatge dels nous fanals led que s'han instal·lat a Llorenç del Penedès.

Llorenç del Penedès substitueix els punts de llum de la Rambla Marinada per làmpades ledAjuntament de Llorenç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Llorenç del Penedès ha iniciat els treballs per substituir els punts de llum de la Rambla Marinada per làmpades led. La implantació d’aquesta tecnologia suposa un estalvi de més del 50% del consum energètic, a més d’un millor rendiment i més lluminositat. L’actuació té un cost de 43.906,68 euros.

En les darreres setmanes s’ha iniciat la primera de les dues fases en que es realitzarà l’actuació. Els treballs del sector comprès entre el Camí de la Plana i la Carretera de la Bisbal i els carrers Jacint Verdaguer i Sant Jordi ja han finalitzat, mentre que la segona fase es realitzarà a principis del proper any a la part de la Rambla Marinada compresa entre el Camí de la Plana i la Cumprativa.

Aquest projecte està emmarcat dins el PAES, el Pacte d’alcaldes i alcaldesses 2017-2020 i coordinat per la Diputació de Tarragona. El seu objectiu és la lluita contra el canvi climàtic i tots els municipis que s’hi adhereixen col·laboren en el compliment la política energètica europea de reduir les emissions de CO2 en un 40%, com a mínim, l’any 2030.

tracking