Diari Més

Desmantellades dues plantacions de marihuana amb més de 800 plantes a Santa Oliva

Una de les plantacions estava en un habitatge on vivia una parella amb una nena de poca edat. També s’han intervingut més de 6.000 euros en efectiu

Els agents van intervenir més de 6.000 euros en efectiu.

Desmantellades dues plantacions de marihuana amb més de 800 plantes a Santa OlivaGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil del Vendrell ha desmantellat dues plantacions de marihuana amb mes de 800 plantes que es trobaven a l'interior de dos habitatges de la urbanització Les Pedreres, a Santa Oliva. Els agents han detingut tres persones com a presumptes autores d’un delicte de tràfic de drogues. Es dona el cas que una de les plantacions estava establerta en un habitatge on viu una parella amb una nena de poca edat. A més de la droga, també es van intervenir més de 6.000 euros en efectiu.

La recerca es va iniciar a principis d'agost gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que alguns veïns de la zona havien alertat de la forta olor que desprenia un habitatge familiar de dita urbanització. Els policies van poder detectar l’habitatge, propietat d’una entitat bancària i que el principal investigat havia ocupat il·legalment per condicionar diferents estances per al cultiu de marihuana. També van descobrir que la persona residia amb la seva parella i una nena de poca edat en una altra casa de la urbanització on no es descartava que hi hagués una altra plantació.

Amb suport tècnic de personal de l'empresa subministradora d'energia elèctrica, es va poder esbrinar que en ambdós habitatges s'havia practicat una connexió il·legal a l'escomesa general de la xarxa elèctrica de la urbanització, ja que existia un consum energètic bastant elevat en relació als habitants de l'habitatge.

La Guàrdia Civil va fer una entrada i registre ahir als dos habitatges. En l’ocupat il·legalment es va descobrir una plantació de marihuana, així com la instal·lació de llums, transformadors, filtres, ventiladors i extractors, elements necessaris per al cultiu rotacional i la capacitat de producció elevada. En el segon habitatge, llogat i on residien dos dels detinguts amb una menor, es va descobrir una habitació que albergava una plantació de marihuana.

Com a resultat de l'operació es van intervenir 820 plantes de marihuana, 44 grams de cabdells de marihuana, 100 grams d'haixix, una arma d'aire comprimit, 6.685 euros en efectiu i material per al cultiu i elaboració del cànnabis.

Als detinguts, dos homes i una dona de 19, 31 i 36 anys d'edat, de nacionalitat marroquina i espanyola, se'ls imputa un presumpte delicte de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Seran posats a la disposició del Jutjat d'Instrucció número 5 del Vendrell.

La Guàrdia Civil va detenir a tres persones com a responsables de les dues plantacions.

Desmantellades dues plantacions de marihuana amb més de 800 plantes a Santa OlivaGuàrdia Civil

La Unitat Canina també va participar en el registre.

Desmantellades dues plantacions de marihuana amb més de 800 plantes a Santa OlivaGuardia Urbana

tracking