Diari Més

Política

Les jornades de formació de Vox se celebraran a l'hotel Adia de Cunit

El grup polític ha confirmat que tindran lloc el 17 de novembre

Els gerents de l'Adia Hotel Cunit Platja han declinat acollir les jornades.

Les jornades de formació de Vox se celebraran a l'hotel Adia de CunitAdia Hotel Cunit Platja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit polític Vox ha confirmat que les seves jornades de formació, finalment, se celebran el 17 de novembre a l'Adia Hotel situat a Cunit Platja. La celebració d'aquest acte ha portat molta polèmica ja que la formació política va decidir canviar d'emplaçament i traslladar-lo de la Selva del Camp a la població del Baix Penedès per pressions. En principi, Vox havia explicat que l'esdeveniment es faria a l'hotel Exe de Cunit però l'establiment va negar-ho el dijous argumentant que l'hotelromandrà tancat fins a la propera temporada de primavera i que no té previst obrir per a un dia en concret.

Les jornades tècniques tractaran sobre les tècniques, estratègies i habilitats en el debat i també es formaran sobre les xarxes socials, el Twitter i el Facebook. Es celebraran de 10 a 14 hores amb una parada per dinar i continuaran de 16 a 19 hores. Aquestes comptaran amb Nacho Méndez, encarregat de relacions institucionals de la Vicesecretaria de formació, i amb Fernando Paz, historiador i articulista de la Gaceta, com a ponents.

La celebració d'aquestes jornades al territori ha despertat polèmica a les xarxes socials. El passat estiu, la formació espanyolista va celebrar un campus a l'Hotel la Selva icentenars de persones es van concentrar davant les instal·lacions per rebutjar l'acte. Un ampli dispositiu de Mossos d'Esquadra va fer acte de presència per evitar confrontacions.

tracking