Diari Més

Política

L'hotel Adia de Cunit declina acollir l'acte de Vox el 17 de novembre

El regidor de Seguretat Ciutadana i el d'Activitat Econòmica s'han reunit aquesta tarda amb els gerents de les instal·lacions

Els gerents de l'Adia Hotel Cunit Platja han declinat acollir les jornades.

Les jornades de formació de Vox se celebraran a l'hotel Adia de CunitAdia Hotel Cunit Platja

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'hotel Adia de Cunit ha declinat acollir les jornades formatives del partit polític Vox el proper 17 de novembre. Així ho ha confirmat el regidorde Seguretat Ciutadana del municipi, Ivan Faccia Serrano, després d'haver mantingut una reunió juntament amb el regidor d'Activitat Econòmica, Xavier Salvadó Usach, i els gerents de l'hotel.

La reunió s'ha celebrat a primera hora de la tarda i, finalment, els representats de l'Adia han rebutjat acollir les jornades formatives. Salvadó ha volgut agrair a través de les xarxes socials «la sensibilitat mostrada per l'Hotel i la decisió que ha pres». Fonts consultades de Vox no han confirmat encara a Diari Més aquesta informació ni si ja s'estan plantejant noves opcions.

Les xarxes socials han tret fum aquests dies sobre la celebració d'aquest esdeveniment al territori. Primer a la Selva del Camp i després canviat d'emplaçament fins a Cunit per pressions. Tot i que les primeres informacions apuntaven a que l'hotel Exe del municipi del Baix Penedès acolliria aquestes jornades, aquest va negar-ho al·legant que les instal·lacions estarien tancades fins lapropera temporada.

Aquest divendres, Vox Tarragona ha confimat l'emplaçament final, l'hotel Adia situat a Cunit Platja. No obstant això, sembla ser que la pressió ciutadana ha fet que els seus responsables hagin declinat acollir l'acte.

tracking