Diari Més

Política

L'hotel Exe de Cunit assegura que no acollirà les jornades de formació de Vox

El partit va decidir canviar d'emplaçament l'acte que tenia programat a la Selva del Camp fins al municipi del Baix Penedès

C

L'hotel Exe de Cunit assegura que no acollirà les jornades de formació de VoxCDR Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’hotel Exe de Cunit no acollirà les jornades de formació del partit polític VOX, segons ha pogut saber Diari Més. El grup hoteler Hotusa ha explicat que l'hotelromandrà tancat fins a la propera temporada de primavera i que no té previst obrir per a un dia en concret. L’hotel desmenteix, d’aquesta manera, la seva col·laboració amb el partit polític Vox després de rescindir la reserva que tenien feta per al 17 de novembre a la Selva del Camp i que segons el partit es traslladarà a Cunit, amb lloc i data encara sense determinar.

Les jornades de formació que s'havien programat a la Selva del Camp havien despertat polèmica a les xarxes socials. El passat estiu, la formació espanyolista va celebrar un campus a l'Hotel la Selva i centenars de persones es van concentrar davant les instal·lacions per rebutjar l'acte. Un ampli dispositiu de Mossos d'Esquadra va fer acte de presència per evitar confrontacions.

tracking