Diari Més

Successos

Dos detinguts per traficar amb droga en un forn de pa de Cunit

Els agents van trobar a la cuina de l’establiment, amagades darrera d’un congelador, les substàncies preparades per a la seva venda

Els Mossos van intervenir dosis de marihuana, cocaïna, haixix, substància de tall, una balança de precisió i moneda fraccionada.

Dos detinguts per traficar amb droga en un forn de pa de CunitMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra del Grup de delinqüència Urbana de la comissaria del Vendrell van detenir, el passat dijous, un home i una dona que venien droga en un forn de pa de Cunit. Es tracta d’un home de 34 anys i una dona de 29, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Cunit, els quals han estat arrestats per un delicte contra la salut pública. Els agents van trobar la droga preparada per vendre amagada darrere d’un congelador de la cuina del local.

Les detencions es van produir en el marc d’un operatiu policial en base a la llei de seguretat ciutadana. I és que durant les darreres setmanes, els mossos havien fet diverses gestions d’investigació i havien obtingut proves que en un establiment del municipi de Cunit s’estaria venent drogues al detall.

Agents dels mossos van fer un registre en un forn de pa situat a l’avinguda Barcelona de Cunit el passat dijous. A la cuina de l’establiment hi van trobar, preparades per la venda, dosis de marihuana (67,54 grams), cocaïna (6,42 grams), haixix (98,14 grams), substància de tall, una balança de precisió i moneda fraccionada. Part de la droga estava amagada en una caixa darrera d’un congelador.

Per tot plegat, els mossos van detenir la responsable de l’establiment i a un home amb 16 antecedents policials. Els dos detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell aquest dissabte i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking