Diari Més

Detinguts una mare i un fill per robar joies de la casa on ella treballava com assistenta de la llar

La propietària de l’habitatge va sospitar de la dona i va instal·lar càmeres de seguretat que van enregistrar els robatoris

La propietària va instal·lar càmeres de seguretat a casa seva que van captar els robatoris.

Detinguts una mare i un fill per robar joies de la casa on ella treballava com assistenta de la llarMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns i dimarts 29 i 30 d’octubre a Coma-ruga i al Vendrell dues persones com a autors d’un delicte de robatori amb força. Es tracta d’una dona de 55 anys i un home de 31, mare i fill, ambdós de nacionalitat espanyola i veïns de Coma-ruga. La dona robava joies a la casa on treballava com a assistenta de la llar, delicte que va ser enregistrat per càmeres de seguretat. Per la seva banda, el fill venia les joies sostretes a locals de compravenda d’or.

Els fets es remunten al passat 22 d’octubre, quan una dona es va presentar a la comissaria del Vendrell per denunciar l‘assistenta de la llar que treballava a casa seva perquè tenia la certesa que li estava robant diners i joies. A més, la víctima va instal·lar unes càmeres de seguretat al seu pis i va aportar una sèrie de gravacions que evidenciaven el moment en què la dona estava robant.

La víctima, quan va visualitzar les imatges, va demanar les claus de la casa a la dona, qui no va reconèixer els fets. Amb la informació i les proves aportades per la víctima, els mossos van obrir una investigació que va permetre relacionar també al fill de la presumpta autora del robatori, qui venia les joies sostretes en establiments de compravenda d’or de la comarca.

Els detinguts van passar el 30 d’octubre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

tracking