Diari Més

Municipal

El Vendrell prioritza les tasques de neteja a les zones afectades pels aiguats

L'apertura de canals de sorra a la platja, arrajaments de carrers i desembossar embornals i cunetes han estat les principals tasques

El Vendrell intenta recuperar la normalitat als seus carrers després dels forts aiguats.

El Vendrell prioritza les tasques de neteja a les zones afectades pels aiguatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament del Vendrell ha dut a terme, amb dedicació prioritària, al llarg de la setmana passada i part d’aquesta setmana, tot un conjunt de treballs per condicionar els espais afectats pels darrers aiguats. Concretament, s'hanobert canals a la sorra de la platja per desaiguar l’acumulació d’aigua en els carrers de la zona Brisamar, on posteriorment s’hi ha fet una neteja mecànica i amb aigua a pressió. També s’han fet actuacions d’arranjament a l’avinguda Generalitat, a l’altura del carrer Llebeig, al pont dels Masos i sota el pont de FFCC de la carretera de Sant Salvador al Vendrell. També s’han netejat molts carrers per acumulació de sorres, pedres i fulles dels arbres arrossegats per l’aigua en diversos carrers. D’altra banda, s’han desembossat els embornals i cunetes de tots els sectors per permetre la captació de l’aigua en les futures pluges.

La rierada provocada pels forts aiguats també va suposar l’acumulació de plàstics i de restes orgàniques a les platges, entre la desembocadura de la Riera de la Bisbal i el port de Coma-ruga. Aquetes tasques són molt laborioses perquè, de forma manual, es va triant la brossa acumulada abans de la seva retirada.

tracking