Diari Més

L'Enramada de l'Arboç arriba a la VI edició amb un augment d'estands i activitats

Maridatges, una caminada entre vinyes amb tast d’arròs, i espectacles de cuina amb professionals, entres els actes d’enguany

Imatge d'un showcooking de la Mostra de l'Enramada.

L'Enramada de l'Arboç arriba a la VI edició amb un augment d'estands i activitatsAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Enramada de l’Arboç arriba a la seva VI edició els propers divendres i dissabte 26 i 27 d’octubre i ho fa amb un augment d’estands i d’activitats. Entre els actes programats destaca un maridatge de vins i caves del Celler 10 d’abril amb formatges de Marvall del Vendrell i de Xerigots de Vilafranca del Penedès. També hi haurà una caminada entre vinyes amb tast d’arròs o espectacles de cuina en directe amb professionals del Penedès de prestigi.

Cal dir que aquesta serà l’edició amb un major nombre d’estands de forners que oferiran les seves coques enramades, així com d’estands de bodegues i cooperatives. L’Ajuntament de l’Arboç anunciarà properament el nom del personatge sorpresa del món gastronòmic penedesenc que inaugurarà la mostra el proper 26 d’octubre.

Amb la Mostra de l’Enramada, l’Ajuntament de l’Arboç aposta per la plena consolidació d’aquest esdeveniment en el calendari festiu arbocenc i com un referent de la gastronomia penedesenca.

tracking