Diari Més

Successos

Presó provisional i sense fiança per la dona acusada de matar la seva parella al Vendrell

Els serveis d'emergències van rebre una alerta, dissabte a la nit, per un home malferit en un domicili de la capital del Baix Penedès

La porta i la part interior de la casa del Vendrell on s'ha produït un homicidi.

Una dona mata a un home amb una escopeta al VendrellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jutjat d'instrucció número 1 del Vendrell, en funcions de guàrdia, ha decretat aquest vespre presó provisional comunicada i sense fiança per a la dona detinguda per la mort de la seva parella al mateix municipi aquest cap de setmana.

Els fets van ocórrer el dissabte cap ados quarts de nou de la nit, quan el servei d’emergències va rebre una alerta per un home malferit en un domicili de la localitat del Vendrell. Ràpidament van arribar al lloc agents dels Mossos d’Esquadra i serveis sanitaris i van localitzar un home en estat crític en una habitació de la casa en qüestió.

Tot i l’assistència mèdica, els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar-li la vida. La víctima presentava almenys una ferida de bala per escopeta.

Les investigacions policials van permetre, hores més tard, la detenció d'una persona com a presumpta autora dels fets a Cunit. L'arrestada, de nacionalitat española, mantenía una relació amb la víctima, que tenia antecedents penals.

tracking