Diari Més

Societat

El nucli antic de Calafell viurà una «invasió zombie» el proper 3 de novembre

'Z-Infection' recorrerà els monuments i els punts d’interès cultural del municipi

Imatge de la presentació de la

El nucli antic de Calafell viurà una «invasió zombie» el proper 3 de novembreAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nucli antic de Calafell viurà durant la nit del proper 3 de novembre una «invasió zombie». El joc sota el nom 'Z-Infection' recrearà amb gran realisme una infecció massiva per un virus, que converteix en zombies els afectats, mentre les autoritats lluiten per controlar la situació i els supervivents, per salvar-se. L'activitat, pensada sobretot per a adults, vol atreure no tan sols els habitants del municipi sinó també força visitants.

La regidora de Joventut de l’Ajuntament, Maite González, harecordat l’impacte que l’esdeveniment tindrà en el comerç i la restauració local i també que «els monuments, com el Castell, i els punts d’interès cultural del nucli del poble estan inclosos en el circuit de l’activitat».

L'activitat compta amb la col·laboració de les entitats veïnals i comercials del nucli, així com amb les entitats socials i culturals.

L’edat mínima per participar-ho són 10 anys, tot i que fins als 13 cal anar acompanyat d’un adult també participant.Les entrades tene un preu de 30 euros, però aniran pujant a mesura que s’acosti l’esdeveniment.

tracking