Diari Més

Formació

L'Arboç coordina un curs de soldador, una feina amb més demanda que oferta a la zona

Hi participen 14 persones que quan acabin la formació, el 22 d'octubre, tenen altes probabilitats d'inserció laboral

Participants en el curs de soldador que es coordina a l'Arboç.

L'Arboç coordina un curs de soldador, una feina amb més demanda que oferta a la zonaAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El SOM de l'Arboç està coordinant un curs de soldador/a, que finalitzarà el pròxim dilluns 22 d'octubre. Aquesta formació, de 120 hores de durada ha consistit bàsicament en un aprenentatge pràctic en una empresa real. Les 3 jornades que queden es realitzaran a l'aula de CanFreixasde l'Arboç.

Els participants que superin el curs rebran un certificat d'aprofitament i s'enviaran els seus currículums a les empreses del territori que tenen aquesta demanda, que actualment és més alta que l'oferta, a causa de la poca formació específica existent.

La Xarxa d'ocupació del Baix Penedès inclou el SOC Baix Penedès i els ajuntaments de tots els municipis de la comarca. És un projecte que per primer cop aglutina totes les entitats del territori que intervenen en matèria d'ocupació i que han creat una xarxa de treball per posar en marxa una interlocució única, directa i coordinada, per donar una resposta integral i eficient a les necessitats laborals del territori.

Aquest innovador projecte, pensat per a persones majors de 30 anys i amb poca formació, havia de finalitzar el 31 de desembre de 2018, però gràcies a la gran acceptació i als bons resultats es prorrogarà fins al 30 juny de 2019. Un exemple de l'èxit d'aquest projecte és el curs de cambrer de pis que es va realitzar fa poques setmanes i que, de 14participants, s'han inserit 12 al món laboral.

tracking