Diari Més

La Bisbal celebra aquest diumenge la fira d'artesania, queviures i entitats

L’esdeveniment tindrà lloc el 7 d’octubre a la plaça de l’Església, on també es faran diverses activitats

Imatge d'una anterior edició de la fira.

La Bisbal celebra aquest diumenge la fira d'artesania, queviures i entitatsAjuntament de la Bisbal del Penedès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plaça de l’Església de la Bisbal del Penedès acollirà, el proper diumenge 7 d’octubre, la fira d’artesania, queviures i entitats del municipi, la qual se celebra cada primer diumenge d’aquest mes. La Fira començarà a les 10h del matí de diumenge (l’horari serà de 10 a 14h i de 17 a 20h), tot i que dissabte a les 21h hi haurà un correfoc pels carrers de la vila amb el Ball de Diables i Diablons de la Bisbal.

La inauguració de l’esdeveniment tindrà lloc a les 11h del diumenge a càrrec del conseller comarcal de Turisme, Jaume Casañas, i de l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré. Tot seguit actuaran el Ball de Gitanes i els Geganters i Grallers de la Societat. De 12 a 14h hi haurà pinta cares per a tothom i, de 10.30h a 13.30h, se celebrarà la XXII Trobada de Puntaires. A més, la parròquia muntarà una tómbola que estarà oberta de 10 a 19h. La jornada es clourà a les 20h amb un concert de jazz a càrrec de la Bellvei Band.

La Fira és un esdeveniment que s’organitza des de la Regidoria de Cultura i està formada per la Fira Artesanal, que enguany arriba a la seva 11ª edició, i la Fira d’Entitats, que enguany celebra la 3ª.

tracking