Diari Més

Successos

Una dona resulta ferida en un accident amb tres vehicles implicats a Cunit

El SEM ha traslladat l'afectada a l'Hospital del Vendrell amb pronòstic menys greu

Pla general d'una ambulància de Suport Vital Avançat (SVA) aparcada a la base assistencial del SEM a l'Hospital de Sant Joan de Reus

assistencial, Reus, base, trasllat, CAP Sant Pere, SEM, ambulància, Hospital Sant JoanACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una dona ha resultat ferida menys greu en un xoc amb tres vehicles implicats a la C-31 a l'alçada de Cunit aquest dimarts, 28 d'agost. El sinistre s'ha produït poc abans de les 8 del matí al quilòmetre 145 d'aquesta via i en direcció Barcelona, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Per causes que es desconeixen, dos cotxes i una furgoneta han patit una col·lisió per encalç en aquest punt de la carretera, a l'alçada de Cunit. Com a conseqüència, una dona ha resultat ferida menys greu. Fins al lloc s'hi ha traslladat una única ambulància del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), la qual l'ha evacuada a l'Hospital del Vendrell per tal de rebre assistència sanitària.

A part del SEM, fins al lloc també hi han anat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, els quals han procedit a desconnectar la bateria dels vehicles implicats i a netejar la calçada. També s'hi han traslladat els Mossos d'Esquadra.

tracking