Diari Més

Societat

Entitats de joves del Baix Penedès s'uneixen per crear SOM FESTA

L’esdeveniment enguany se celebrarà a la Bisbal i inclourà un vermut electrònic, una xerrada, sopar popular, espectacle i actuació de diferents DJ

Cartell de l'acte principal de SOM FESTA, el qual tindrà lloc el 10 de setembre a la Bisbal del Penedès.

SOM FESTA, joves, Baix Penedès, La Bisbal del Penedès, EsventatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Diverses associacions juvenils del Baix Penedès han unit sinergies per crear SOM FESTA. Es tracta d’un esdeveniment que es durà a terme el proper setembre en dos dies i que inclourà un vermut electrònic, una xerrada, un sopar popular, un espectacle i actuació de diferents Dj a la Bisbal del Penedès. La iniciativa sorgeix de les entitats de joves Els Esventats de la Bisbal del Penedès, Els Festucs de Sant Jaume dels Domenys, els Tafaners de Bellvei i els Desmanegats de Les Peces, a més de comptar amb el suport de l’Ajuntament de la Bisbal i el Jove Baix Penedès.

Les entitats juvenils impulsores d’aquest nou projecte el defineixen com «ambiciós i amb perspectiva de futur». El seu objectiu és arribar a tot el jovent de la comarca i animar-lo a organitzar-se per iniciar projectes semblants als seus. Els impulsors del SOM FESTA preveuen que tingui continuïtat i que cada any se celebri en un dels municipis de les associacions que l’organitzen.

La Bisbal del Penedès serà el poble encarregat d’acollir aquesta primera edició. El format es presentarà en dos dies: l’1 i el 10 de setembre. El dissabte 1 de setembre es realitzarà un vermut electrònic a la plaça de l’Església, a partir de les 12.30h, en què hi participaran els Dj’S Ràdio Esventada, Dj Batet, Dj Manyé i PD’s Boom-Watts, tots membres de les diferents entitats juvenils. Durant el vermut hi haurà una sorpresa a càrrec de les quatre associacions, així com la lectura del manifest juvenil 2018.

L’acte principal, però, tindrà lloc el 10 de setembre a les Pistes de l’Escola de la Bisbal del Penedès. Començarà amb una traca a les 18.45h que donarà pas a la xerrada Joves amb Empenta, que començarà a les 19h. A les 21h es realitzarà el gran sopar popular obert a gent de tots els pobles i totes les edats consistent en botifarra, patata al caliu, pa amb tomàquet, aigua, vi i gelat. A continuació es podrà gaudir de l’espectacle del grup Tela Marinera i de la nit jove, que comptarà amb els Dj’s Ràdio Esventada, Dj Batet, Dj Manyé i PD’s Boom-Watts.

Aquells interessats en assistir al sopar cal que adquireixin el tiquet a un preu de 6 euros. Ho poden fer en el vermut electrònic de l’1 de setembre o en diferents establiments. A la Bisbal del Penedès es poden comprar a Agro-Verd, Forn de Pa Les Escales, Forn de Pa Aresmar, Fruites i verdures Montserrat, Supermercat Jaume i Cal Pere Busquet. A les Peces es poden adquirir a El cafè i Supermercats les Peces. Per últim, a Sant Jaume es poden comprar a El Most.

Cartell de l'acte de l'1 de setembre de SOM FESTA.

SOM Festa, joves, Baix Penedès, La Bisbal del Penedès, EsventatsCedida

tracking