Diari Més

La pintora calafellenca Glòria Grau, guardonada a Taiwan

L’artista ha rebut el premi especial 'Gallery Awards' de la fira 'Art Revolution Taipei', una de les fires d’art contemporani més importants del món

L'artista Glòria Grau, en una imatge d'arxiu.

Glòria Grau, Calafell, pintora, artista, TaiwanCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pintora de Calafell Glòria Grau triomfa a Taiwan. Dues de les seves obres han estat guardonades amb el premi especial Gallery Awards dins de la competició del Gran Premi Internacional d'Artistes 2018 que s’ha celebrat a la Fira Internacional d'Art Contemporani Art Revolution Taipei, un dels esdeveniments artístics més importants del món.

El premi consisteix en poder disposar d'un stand propi a la propera fira del 2019 i l’oportunitat de poder exhibir les seves obres a les galeries més prestigioses i importants de Taiwan. Les obres guanyadores d'aquest premi especial del jurat han estat seleccionades per un comitè artístic d’entre les 4.546 presentades per pintors i escultors de 87 països dels cinc continents.

La pintora Glòria Grau ha exhibit en aquesta fira d'art dues obres. La pintura Flower Paths (Camins de Flors), és un acrílic de 160x110 cm i està inspirada en els camps de lavanda de la Provença francesa, les vermelles roselles de Girona, la flor blanca dels ametllers de la serra de Córdoba i els daurats camps de flors de Cànula de la Xina. En aquesta obra l’artista pretén reflexionar i desenvolupar idees i pensaments sobre els camins que escollim a la vida. L’altra obra Butterfly girl (Noia Papallona), és un oli de 73x100 cm i vol representar-nos la bellesa, la llibertat i la felicitat femenina en l'etapa de la maduresa.

L’èxit de Glòria Grau Ruiz va començar l'any 2015 quan el director del Museum of Contemporany Art, ArtPlu, de la ciutat xinesa de Wuxi, es va posar en contacte amb ella després de descobrir les pintures que l'artista compartia a través de Facebook. Impressionat pel seu art, va decidir començar a exhibir les seves obres per diferents galeries de la Xina. Actualment té exposició permanent de les seves obres en el Museum of Contemporary Art, Artplu. Glòria Grau Ruiz també ha exposat les seves obres a la Xina en la prestigiosa Shenzhen International Art Fair 2017 i en la Nanjin International Art Fair. Pel que fa a la seva activitat al seu poble, Calafell, Grau és la inspiradora i coordinadora de la Nit de l’Art a Calafell.

tracking