Diari Més

Jordi Pesarrodona farà una xerrada al Vendrell

L'activitat està enmarcada dins dels 'Diàlegs per a una República'

Jordi Pesarrodona farà una xerrada enmarcada dins dels 'Diàlegs per a una República'.

Jordi Pesarrodona farà una xerrada al VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ANC del Vendrell i Òmnium Cultural del Baix Penedès han organitzat per aquest dissabte 25 d'agost una xerrada dins del marc dels Diàlegs per a una República. Aquesta anirà a càrrec de Jordi Pesarrodona, comediant i pallasso, i actualment regidor de l’Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, al Bages. La xerrada es faràa les 12 del migdia a la Rambla del Vendrell.

L'acte anirà seguit de les activitats que fan aquestes entitats cada dissabte a favor de l’alliberament dels presos i exiliats polítics, on també hi participen músics i artistes del Baix Penedès.

Jordi Pesarrodona és comediant i pallasso, fundador de la companyia de teatre de carrer Gog i Magog l’any 1988. Companyia amb la qual dirigeix diferents espectacles, i amb la qual ha fet més de mil actuacions a tot Catalunya, Espanya, França, Regne Unit, Itàlia, Portugal, Irlanda, Canadà, EE.UU. Holanda, Alemanya i altres. Feina que li va ser reconeguda a la Fira de Teatre de Tàrrega els anys 2000 i 2005, i el premi Arc el 2002.

Amb Pallassos sense fronteres ha realitzat diferents expedicions a Croàcia, Bosnià i Senegal. En els darrers anys s’ha especialitzat en direccions artístiques com Fira de l’Aixada a Manresa o Matiners d’Avinyó entre altres.I del seu extens curriculum s’ha d’assenyalar també la Coordinació artística general de les Jornades Folklòriques Internacionals i la coordinació de l’Aula de les Arts al Carrer, de Sant Joan de Vilatorrada.

Una imatge seva, portant un nas vermell, feta a les portes de la Conselleria de Governació, el 20 de setembre de l’any passat, l’ha fet mes conegut i ha estat encausat.

tracking