Diari Més

Comerç

Calafell celebra aquest cap de setmana un nou Summer Night

Tres dies de descomptes i oportunitats, amb música i animació al carrer

Calafell tindrà tres dies de descomptes i oportunitats, amb música i animació al carrer.

Calafell celebra aquest cap de setmana un nou Summer NightAjuntament de Calafell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Calafell celebrarà aquest proper cap de setmana, del 24 al 26 d'agost, una nova edició del Summer Night, el certamen comercial estrenat l’estiu de 2015 i que també s’ha celebrat en altres moments de l’any sota el nom de Shopping Night. La finalitat d’aquesta iniciativa és fomentar les compres, amb oportunitats ofertes en horari nocturn i amb l’al·licient de música en viu i animació al carrer.

Seran tres dies de campanya amb ofertes especials i promocions. Per aquests dies hi ha programada tota mena d’activitats per fer ambient als carrers: música en viu, tallers infantils, inflables aquàtics, figurants, photocall... A més, hi haurà una festa blanca al carrer Monturiol i una actuació dels Dj’s de Los Cuarenta.

La Summer Night se celebrarà de 18 a 21 hores a l'Illa de Vianants i comptarà amb música en viu. Per dissabte, els comerços participants faran un horari especial de 21 a 24 hores i, en acabar, se sortejaran dos vals de 1.000 i 500 euros entre els compradors.

El Summer Night és organitzat per l’associació de comerciants i empresaris Fòrum Calafell, amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i el suport de Calafell.tv.

tracking