Diari Més

L'Ajuntament de l'Arboç inverteix prop de 75.000 euros en millores a l'Escola Sant Julià

Les obres, que es duran a terme aquest mes d’agost, contemplen arranjaments als accessos, a l’edifici, al pati i al menjador

Imatge de l'Escola Sant Julià.

l'Arboç, Escola Sant JuliàAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de l’Arboç realitzarà obres de millora a l’Escola Sant Julià per un import de prop de 75.000 euros. Els treballs es duran a terme aquest mes d’agost, aprofitant el període de vacances dels centres escolars, i contemplen arranjaments als accessos, a l’edifici, al pati i al menjador d’aquesta escola arbocenca.

Pel que fa a la millora en l’accessibilitat, s’ampliarà i adequarà la porta principal per tal de complir amb la normativa vigent d’accés dels bombers en cas d’emergència. Amb el mateix objectiu també s’ampliarà la porta secundària lateral d’accés, actuació que també servirà per eliminar els problemes d’inundacions que patia els dies de pluja.

D’altra banda, també es pintarà completament el menjador, s’adequaran les instal·lacions de subministrament elèctric i es rebaixarà el sostre per millorar l’audició. Al pati s’eliminaran les bases de formigó on antigament hi havien una mòduls prefabricats.

Els treballs s’emmarquen en el Pla d’actuació municipal 2018 i estan cofinançats per l’Ajuntament de l’Arboç i la Diputació de Tarragona.

tracking