Diari Més

Circ

El Circ Raluy Legacy estrena avui #THEMAGICFORMULA a Calafell

Avui, a les 20.30 h. estrenarà el seu nou espectacle #THEMAGICFORMULA

A l'espectacle actuen membres de la família de Louisa Raluy i artistes de renom internacional.

El Circ Raluy Legacy, a CalafellSanti Guerrero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Circ Raluy Legacy estrena avui, a les 20.30 h. el seu nou espectacle a Calafell: #THEMAGICFORMULA. Un impressionant show completament renovat que combina diversió, emoció i fascinació. Una fórmula que sedueix als adults i fascina als més petits, i que manté l’essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguarda més actual.

El nom de l’espectacle és un tribut al patriarca de la família, Luis Raluy, qui, a més de ser un entranyable pallasso de clara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques.

#THEMAGICFORMULA ofereix un renovat espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els ulls dels espectadors amb prou feines seran capaços d’assimilar o números que els faran estar en suspens.

La nova fórmula compta amb ingredients d’excepció: actuacions dels membres de la família com Louisa Raluy, (grans il·lusions) Kerry Raluy i Jean Christophe (transformisme), Niedziela i Emily Raluy (monocicles) Jurek Swider que forma el tan benvolgut duo amb Sandro Roque, els benjamins Benicio i Charnelle, i tot un seguit de figures de renom internacional. Tot el conjunt suposa una combinació que allarga la llegenda familiar i trasllada a l’espectador a un món ple de màgia i il·lusió.

Durant l’última gira, el Circ Raluy Legacy ha visitat més de 50 ciutats i ha comptat amb més de 20 artistes reconeguts internacionalment que, juntament amb els artistes de la família, han ofert més de 500 funcions, fent gaudir a més de 300.000 espectadors.

La venda d’entrades es realitza a través de la web o a les taquilles del circ, obertes de d’onze del matí a una del migdia i a partir de les tres de la tarda, de dijous a diumenge.

Experiència única

L’experiència del Circ Raluy Legacy no acaba amb l’espectacle. L’encant propi que aporten els carruatges retro, senyal d’identitat de la família Raluy, ja fan que visitar el circ sigui una oportunitat única per viatjar en el temps. Això fa del circ un entorn ideal per a sessions de fotografia, celebrar amb una màgia especial els aniversaris dels més petits o la possibilitat de demanar matrimoni embolicats per una àurea única.

Però, sens dubte, l’experiència que permet viure més a prop l’estil de vida circense és l’Hotel amb Rodes del Circ Raluy Legacy. Un carruatge de principis del segle passat, antic camerino dels artistes, restaurat per convertir-se en un hotel amb un encant únic. Una suite familiar amb llit doble, calefacció, mini bar propi i una habitació extra amb llits individuals. Es tracta d’un carruatge de 16 metres quadrats amb capacitat màxima per a quatre persones.

La popular Niedziela sobre l'escenari en una actuació.

El Circ Raluy Legacy, a CalafellSanti Guerrero

tracking