Diari Més

Demanen signatures perquè es prohibeixi l'ús d'animals al Mercat Medieval

ADIPAC ha convocat una manifestació per a l'1 de setembre a les 18 hores

ADIPAC ha convocat una manifestació per demanar la prohibició

Demanen signatures perquè es prohibeixi l'ús d'animals al Mercat MedievalADIPAC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació per la Defensa i Protecció dels Animals de Calafell (ADIPAC) ha engegat una petició a Change.org per demanar a l'Ajuntament la prohibició de l'úsanimals vius al Mercat Medieval, que enguany se celebrarà del31 d'agost i el 2 de setembre. La campanya, que va començar fa dues setmanes, compta amb més de 3.500 signatures.

Segons l'entitat, els animals que hi participen com ara ponis, burros, gallines, ànecs o aus de falconeria «són víctimes d'explotació i maltractament». ADIPAC assegura que en l'activitat lúdica«es fa un ús dels animals en contra de la seva voluntat, provocant-los dolor, estrès i angoixa».

També veuen incoherent que Calafell, que és un dels municipis de Catalunya que es va declarar Pet Friendlyfa poc mes d’un any, continuï organitzant esdeveniments d'aquest tipus. L'entitat al·lega que existeixen fires medievals arreu del país basades en l’ètica i en el respecte, on no es fan servir animals com a diversió com es el cas de Sant Marti Sarroca, Masquefa, Lloret de Mar o Manises.

A més a més, ADIPAC ha convocat una manifestació el proper dissabte 1 de setembre per demanar que es prohibeixi l'ús d'animals vius al Mercat Medieval de Calafell com a part de l’entreteniment. La concentració tindrà lloc al carrer Andalusia número 36 de 18 a 20 hores.

tracking