Diari Més

Policial

Identifiquen i denuncien l'home que va abandonar un gos en un polígon del Vendrell

Es tracta d’un veí del Baix Penedès, el qual haurà de pagar una multa que va dels 400 als 2.000 euros

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient (URMA) han aconseguit identificar l’home que va ser enregistrat per unes càmeres de seguretat abandonant un gos en un polígon del Vendrell. Es tracta d’un veí del Baix Penedès que ha estat denunciat per una infracció greu de la Llei de protecció d’animals i que serà sancionat amb una multa econòmica que pot oscil·lar d’entre els 400 als 2.000 euros.

La investigació es va iniciar el passat mes de juliol a partir de l’abandonament d’un gos al Vendrell. Les imatges de seguretat mostraven com un individu va estacionar una furgoneta, va baixar un gos del vehicle i el va deixar lligat a un fanal per, tot seguit, abandonar el lloc. El vídeo va ser difós pel partit animalista PACMA i va ser molt compartit entre els internautes, ja que va causar una gran indignació.

La URMA i una patrulla de seguretat ciutadana del Vendrell, arran d’aquestes imatges i de la seva investigació, van localitzar el vehicle que apareix al vídeo a Albinyana. A partir d’això, també van poder identificar el presumpte autor de l’abandonament de l’animal.

Els mossos han tramitat a l’Ajuntament del Vendrell les diligències per una infracció greu del Decret Legislatiu 2/2008 de la Llei de protecció dels animals, per abandonament d’un animal. El gos, el qual no havia patit cap menyscabament de salut fins a la seva recollida, no portava implantat cap sistema d’identificació animal.

Captura d'una imatge del vídeo on es veu com un home abandona un gos al Vendrell.

Enxampen un home abandonant un gos a un polígon del VendrellPACMA

tracking