Diari Més

ERC i PSC presenten una moció de censura contra Agnès Farré

La moció es votarà en un ple que tindrà lloc el 22 d’agost a les 12h

alt

agnès ferré, bisbal del penedès, veïna, mort, investigació

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ERC i PSC de la Bisbal del Penedès van presentar, la tarda d’ahir dilluns 6 d’agost, una moció de censura contra l’alcaldessa del municipi, Agnès Farré (PDeCAT). La moció ha estat presentada pels cinc regidors d’ERC AM -Pilar Verdún Vives, Mónica maría Pérez Garrido, Joaquín Rivas Piqueras, Juana Reina Torres i Manuel González Cabrero- i la regidora del PSC Margarita Antolín, que fins ara formava part de l’equip de govern.

La moció de censurà es votarà en un ple que s’ha convocat pel proper 22 d’agost a les 12h. La proposta de moció exposa que, en cas que prosperés, l’alcaldessa seria Margarita Antolín Manso.

La sol·licitud d’aquesta moció de censura suposa un trencament de l’actual pacte de govern signat el 2015 entre CIU (ara PDeCAT) i el PSC. Aquest pacte estipulava que Agnès Ferré (PDeCAT) seria l’alcaldessa i que la regidora Margarita Antolín (PSC) assumiria el càrrec de regidora d’Educació i Benestar Social i comptaria amb un càrrec de confiança.

Com a conseqüència de la moció de censura presentada, l’alcaldessa Angès Farré també ha signat dos decrets de destitució. Ferré ha destituït la regidora de Benestar Social i Educació i primera tinent d’alcaldia, Margarita Antolín, i Marta Aznar Caballero, que ocupava el lloc de treball de confiança i d’assessorament especial de les regidories d’Educació i Benestar.L’equip de govern queda així en minoria, ja que compta amb cinc regidors al govern (PDeCAT) i sis a l’oposició, cinc regidors d’ERC-AM i una del PSC.

tracking