Diari Més

Eviten que vint manters venguin al passeig de Coma-ruga i els intervenen productes falsificats

Es van viure moments de tensió entre els agents i els venedors de ‘top manta’, els quals van mantenir algun forcejament a l’hora d’intervenir el material

Els agents van intervenir quatre bosses als manters que contenien 49 bosses de mà i 125 parells de sabates falsificades.

Eviten que vint manters venguin al passeig de Coma-ruga i els intervenen productes falsificatsPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local del Vendrell va establir un dispositiu policial, la tarda d’ahir diumenge, per evitar que un grup d’una vintena de manters muntessin les seves parades de ‘top manta’ al passeig de Coma-ruga. Durant aquest servei es van viure moments de tensió entre agents i els venedors de ‘top manta’, els quals van mantenir algun forcejament a l’hora d’intervenir el material. Els venedors finalment no van poder posar-se al passeig en tota la tarda i el cos policial els va decomissar 49 bosses de mà i 125 parells de sabates falsificades.

Els fets es remunten a les 17.45h d’ahir diumenge, quan agents de la Policia Local del Vendrell van observar com una vintena de venedors baixava a l’estació de tren de Sant Vicenç de Calders. Per aquest motiu, es va establir un dispositiu policial pel qual diverses patrulles es van situar a l’Avinguda Parlament de Catalunya de Coma-ruga per tal d’interceptar els manters que baixaven cap al passeig.

En arribar a aquest punt, els agents van poder interceptar els venedors i els van intervenir un total de quatre bosses amb material falsificat. Tot i que no hi va haver agressions, policies i venedors van protagonitzar algun forcejament a l’hora d’intervenir les bosses amb material falsificat. Els venedors es van replegar i inclús van agafar pedres de grans dimensions, però no van arribar a llençar-les contra les patrulles.

Acte seguit, els venedors van evitar la línia policial i van marxar al passeig, on es van replegar totes les patrulles tot evitant que els manters poguessin vendre productes en aquest indret. Els venedors es van concentrar a la zona de platja i hi va haver moments de tensió, tot i que la Policia Local no va haver d’intervenir.

Els venedors van romandre al lloc fins les 21.20h, quan van marxar sense haver pogut muntar les seves parades. Per la seva banda, les patrulles i els agents de la platja van vigilar el passeig fins les 21.43h, quan van donar per finalitzat el dispositiu.

En total, els agents van intervenir quatre bosses als manters que contenien 49 bosses de mà i 125 parells de sabates falsificades.

tracking