Diari Més

Successos

Detinguts els cinc responsables d'una associació cannàbica de Cunit per tràfic de drogues

Els arrestats, tres homes i dues dones, venien tota mena de substàncies estupefaents a altres clients a més dels socis

Es van intervenir 5.200 grams de marihuana seca disposada per a la venda, 693 grams d'haixix, 5.000 bosses unidosis amb autotancament, 4 bàscules i 9.000 euros en efectiu.

Detinguts els cinc responsables d'una associació cannàbica de Cunit per tràfic de droguesGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Cunit han detingut els cinc responsables d’una associació de fumadors de cànnabis d’aquest municipi com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i associació il·lícita. En l’escorcoll a la seu de l’associació, realitzat ahir dimarts, s’han trobat diferents quantitats de diversos tipus de drogues que els arrestats venien a altres clients a més dels socis. Els detinguts són tres homes i dues dones de nacionalitat holandesa, veneçolana i espanyola

Les investigacions es van iniciar al juny, quan diversos veïns de Cunit es van queixar a la Guàrdia Civil que podrien estar venent drogues a l’interior d’una associació cannàbica situada a la travessia de la localitat. Després de la investigació, es va corroborar que dita associació podria estar cometent un delicte de tràfic de drogues, ja que no només podrien estar consumint droga al seu interior, sinó que presumptament també venien i distribuïen a qualsevol client per consumir-les fora del local, ja que moltes persones hi entraven per un curt espai de temps.

Els responsables de l’associació havien llogat un immoble de tres plantes amb l’objectiu de desenvolupar una activitat il·legal. La planta baixa s’havia condicionat com a seu de l’associació; la primera planta s’havia compartimentat per crear la infraestructura necessària per allotjar una plantació tipus indoor que proveiria l’associació; i l’última planta estava condicionada com a residència.

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Cunit van fer, ahir dimarts a primera hora del matí, una entrada i escorcoll a la seu de l’associació. Hi van trobar diversos recipients a tall d’expositor amb cabdells de marihuana i peces d’haixix de diferents varietats, etiquetades cada una d’elles amb el preu de venda al públic.

A la rebotiga es van localitzar envasos i bosses envasades al buit amb cabdells de marihuana, diverses pastilles d’haixix ocultes en una nevera, així com diversos envasos unidosi amb cabdells de marihuana llesta per a la venda. També es van trobar sobres amb diners en efectiu.

En la primera planta es va localitzar la infraestructura i el material necessari per al cultiu i acceleració del procés de producció de marihuana 3.000 euros en efectiu, ocults en una bossa i restes de cocaïna.

Així doncs, en total es van intervenir 5.200 grams de marihuana seca disposada per a la venda, 693 grams d’haixix, 5.000 bosses unidosis amb autotancament, 4 bàscules i 9.000 euros en efectiu.

Els detinguts seran posats a disposició del Jutjat d’Instrucció número 5 d’El Vendrell i es procedirà a la clausura del local per exercir activitats il·lícites.

tracking