Diari Més

Successos

Quatre detinguts per tinença de marihuana i haixix en set dies a Cunit

La Policia Local ha intervingut gairebé 600 grams de marihuana i haixix i prop de cinc-cents euros en metàl·lic

Imatge de la droga i els diners intervinguts per la Policia Local.

Quatre detinguts per tinença de marihuana i haixix en set dies a CunitPolicia Local de Cunit.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cunit ha detingut un total de quatre persones i ha intervingut gairebé 600 grams de marihuana i d’haixix i prop de cinc-cents euros en metàl·lic en tan sols set dies. Totes aquestes persones han estat posades a disposició dels Mossos d’Esquadra i dels Jutjats d’Instrucció competents per uns presumptes delictes contra la salut publica.

La primera actuació va tenir lloc la nit del dijous 12 de juliol amb l’arribada de l’últim tren amb procedència de Barcelona. Els agents de la Policia Local van interpel·lar a un home d’origen brasiler que creuava les vies del tren amb la seva bicicleta. Al veure que durant l’actuació l’home es posava cada vegada més nerviós i que emanava una forta olor de marihuana, els agents el van identificar i escorcollar. La policia va intervenir més de mig quilo de marihuana i 300 euros en metàl·lic.

Per altra banda, el dimarts 17 de juliol cap a la 1h de la matinada, els agents de la Policia Local van observar a tres joves, un d’ells menor d’edat, amb actituds molt estranyes al veure passar la patrulla policial durant la seva ronda de vigilància nocturna a la Urbanització de Els Rosers. Identificats els tres joves, se’ls va decomissar més de 50 grams d’haixix disposats en petites dosis per la seva suposada revenda, una bàscula de precisió i més de 100 euros de diners en metàl·lic.

Els detinguts com a presumptes autors de delictes contra la salut pública van ser posats a disposició dels Mossos d’Esquadra i dels Jutjats d’Instrucció competents.

tracking