Diari Més

Successos

Sis ferits lleus en un xoc entre dos cotxes al Vendrell

La Policia Local va retirar i immobilitzar a les dependències policials un dels vehicles per manca d'assegurança

Fins al lloc s'hi van traslladar els Bombers, el SEM i la Policia Local.

Sis ferits lleus en un xoc entre dos cotxes al VendrellPolicia Local del Vendrell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un xoc entre dos turismes al Vendrell, la nit d'ahir dimarts, va causar un total de sis ferits lleus. El sinistre va succeir quan passaven 10 minuts de les 22h, quan dos cotxes van xocar, per causes que es es desconeixen, a la cruïlla de la carretera de Valls amb el carrer Doctor Robert. Es dona el cas que un dels vehicles va quedar immobilitzat en no tenir assegurança.

Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar dues dotacions dels Bombers, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i la Policia Local del Vendrell. Els Bombers van haver d'actuar per treure una persona dins el vehicle, ja que va patir un atrapament mecànic en no poder-se obrir la porta del cotxe en qüestió. Pel que fa al SEM, va atendre a sis dels set ocupants per contusions i ferides lleus, els quals van ser traslladats a l'Hospital del Vendrell.

Per altra banda, la Policia Local va retirar i immobilitzar un dels cotxes implicats en la col·lisió a les dependències policials per manca d'assegurança. La via va quedar tallada en aquesta zona prop d'una hora. El succés va crear expectació entre els vianants que es trobaven a la zona en el moment de l'accident.

Fins al lloc s'hi van traslladar els Bombers, el SEM i la Policia Local.

Sis ferits lleus en un xoc entre dos cotxes al VendrellPolicia Local del Vendrell

tracking