Diari Més

Societat

L'Ajuntament de l'Arboç donarà una ajuda pel transport als universitaris del municipi

Cada sol·licitant podrà rebre un màxim de 300 euros, quantitat que variarà en funció de la distància de la universitat, el nombre de crèdits matriculats i els crèdits aprovats el darrer curs

Molts estudiants del municipi fan ús del tren per tal de traslladar-se fins al centre universitari.

L'Ajuntament de l'Arboç donarà una ajuda pel transport als universitaris del municipiAjuntament de l'Arboç

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de l’Arboç subvencionarà part del cost del transport públic dels estudiants del municipi que cursin una carrera en universitats públiques. Així ho ha aprovat per unanimitat la Junta de Govern municipal amb l’objectiu d’ajudar a garantir el dret a l’educació als alumnes de l’Arboç.

Per tal de poder rebre aquesta ajuda, els sol·licitants han d’estar empadronats al municipi amb una antiguitat mínima d’un any, haver cursat graus universitaris a les universitats públiques el darrer any i haver superat com a mínim el 75% dels crèdits del darrer curs.

La quantitat màxima que pot rebre un beneficiari és de 300 euros i dependrà de la distància de la universitat, el nombre de crèdits matriculats i el de crèdits aprovats l’últim curs. L’import total que el consistori arbocenc destinarà a aquesta subvenció és de 7.500 euros.

Aquells interessats en rebre la subvenció han de presentar complimentat el model que trobaran a les oficines municipals d’atenció al ciutadà, a més de presentar també el DNI o passaport en vigor, volant d’empadronament al municipi, resguard de matrícula del curs 2017/2018, comprovant de pagament de l’import de la matrícula i acreditació de les notes del curs anterior. Es preveu que la convocatòria s’obri a l’octubre.

tracking