Diari Més

Segur de Calafell embogeix amb Aitana i Cepeda

La ex concursant d’'OT', que no estava previst que actués al concert de Cadena Dial, va irrompre a l’escenari per interpretar amb el seu company de concurs ‘No puedo vivir sin ti’

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El concert de la gira de Cadena Dial Déjate llevar a Segur de Calafell, que ha tingut lloc la nit d’aquest dimecres i matinada d’avui dijous, guardava una sorpresa que va fer embogir al públic. Ningú esperava la presència d’Aitana, segona classificada d’Operación Triunfo 2017, però els seus nombrosos fans es van emportar una gran alegria. I és que la benjamina del programa va irrompre a l’escenari per cantar amb Cepeda, el seu company de concurs i actualment parella sentimental.

Carlos Baute, Beatriz Luengo o Lorena Gómez son alguns dels artistes que van fer ballar la gran massa de públic que es va concentrar ahir a la plaça del Port de Segur de Calafell per gaudir amb aquest concert. Sens dubte, però, un dels artistes més esperats era Luis Cepeda, concursant de la darrera i renovada edició d’Operación Triunfo.

El gallec va sortir a l’escenari, cap al tard, per interpretar algunes de les seves cançons del seu recent estrenat disc, Principios. Els fans, sempre atents a tot, van observar que Aitana, també concursant del concurs i ara parella de Cepeda, l’havia acompanyat en aquest concert i es trobava al backstage. Va ser llavors quan el públic va començar a cridar el seu nom perquè la benjamina sortís a cantar, desig que va ser concedit.

Tot i no estar prevista la seva actuació, la de Sant Climent de Llobregat no es va poder resistir i va irrompre a l’escenari per cantar amb Cepeda No puedo vivir sin ti, el tema que van cantar com a duet i que els va unir en el programa televisiu. Els fans de la parella, que compta amb molts seguidors, van embogir amb l’actuació que, sens dubte, va ser el moment estrella de la nit.

La gira Déjate Llevar de Cadena Dial farà la seva propera parada avui dijous, 12 de juliol, a l'Espigó del Moll de Salou.

Aitana y Cepeda, al concert de la gira 'Déjate Llevar' de Cadena Dial a Segur de Calafell.

Segur de Calafell embogeix amb Aitana i CepedaLaia Agustín

tracking